Friday, May 15, 2015

Here's your daily dose of Betti

Tere-tere. Sorry, aga seekord ma panen megaigava tööinfo postituse algusesse, edasi räägin, kuidas Pornic-s käisin ja kuhu veel lähen.

Work-work, ready to work. Teisipäev ja kolmapäev möödusid potistades. Neljapäev oli riigipüha ja ka tänane päev on vaba.
Teisipäeval potistatud taimed: Hydrangea petiolaris, Callistemon laevis, Buxus sempervirens ja Papyrus laurocerasus.
Kolmapäeval potistatud taimed: Callistemon laevis, Prunus laurocerasus, Photinia x fraseri 'Red Robin'
Pildid potistusmasinast, mida minu arvates ei hoita eriti puhtana ning vajab korralikku tehnilist ülevaatust. Pidevalt oli mingi jama sellega...


And now the fun part :) Sellel nädalavahetusel olen oma ülemuse perekonna juures, saan kodus valmistatud toitu süüa ja nendega koos ringi trippida. Pereema on võtnud enda missiooniks minu lõbustamise ja mulle Prantsusmaa tutvustamise.
Eile hommikul sõitsime ookeaniäärsesse linna nimega Pornic. Jah, eestlased, see on nüüd koht kui võite vaikselt itsitada, uuesti selle linna nime lugeda ja siis veel veidi naerda.

Linn oli kena, turistide üks lemmikuid kohti. Jalutasime läbi linna kulgeva laada, kus oli kõik väga kallis, lõhnas kala järgi, müüdi tigusi ja muud imelikku kraami. Ilm oli külm, vahepeal sadas ka vihma, aga üks pühendunud rannarätikute ja plätude jm müüja kisas võimalikult kõva häälega üle laada, et "Ilm võib täna veel muutuda, päike tuleb välja, tulge ostke rannavarustus valmis!"





Looduslikud müürililled :)





























Kauaks me ei jäänud, kuna ma tahtsin õppimisega tegeleda. Nii tore, eksole. Jee, so much fun. Õppisin ennast lolliks ja õhtul läksin peretütre ja -poja ning nende sõbraga koos kinno. Film oli muidugi prantsuse keelde dubleeritud, seega pidin pool tekstist ise fantaseerima. Jõudsime tagasi enne keskööd, täna hommikul loivasime üksteise järel alles kella 11 ajal tubadest välja. Mul on siin oma tuba :)
Täna lähen nendega koos Bretagne-sse elektroonilise muusika festivalile. Õnneks on nad kõik umbes minu vanused ja räägivad inglise keelt, seega ma ei tunne end nii ebamugavalt ega pea nendega suhtlemiseks vehkima käte-jalgadega.
Homme on Nantes-i minek...


Hingan ookeaniõhku Eesti poole ja igatsen!

No comments:

Post a Comment