Friday, May 29, 2015

Viimane!

Tean, et olen blogi üsna välja suretanud, aga mis teha... Elu vaja elada, mitte ainult kirjutada-pildistada.
Alustame siis sealt, kust pooleli jäi... üle-eelmine pühapäev käisime taaskord Nantes-s. Jalutasime päikeselise ilmaga veidi ringi linnas, peatusime korra puuviljakokteili jaoks ja nägime suurt masin-elevanti.







Megavõimas elevant oli! Londist pritsis aeg-ajalt vett välja, oleksin napilt saanud läbi leotatud koos oma kaameraga.





Kohtasin tänaval kunsti.






Täiuslik ilm oli :)















Jätkan eelmise nädalavahetusega, igava töövärgi panen postituse lõppu.
Reedel läksin peale tööd järgmise prantsuse pere juurde. Sattusin sinna ühe endavanuse noormehe kaudu, kellega festivalil tuttavaks sain. Kena perekond; kahjuks oli inglise keelega hätta jäämist veidi rohkem kui eelmise juures, aga saime kuidagi hakkama.
Laupäeval läksime Saint Jean de Monts-i linna, kus neil on suvekodu (kena traditsioonilises stiilis renoveeritud maja). Sõime, jõime, külastasime selle noormehe sõpru, jalutasime metsas ja käisime kalal.
Pühapäev ja esmaspäev puhkasin, õppisin, igatsesin Eestit. Ja ikka igatsen... Varsti olen kodus :)

Jah, veidi igav lõpp, aga ma olin siin siiski tööl, mitte lihtsalt lõbutsemas. Kui jõuan, kirjutan huvitavama järelkaja ka...
Kujuteldav küpsis kõigile, kes lõpuni jälgida viitsisid ja huvi tundisid. Ja täitsa päris küpsised neile, kes toeks olid :)

Eestis näeme!










Töövärk:

Eelmisel esmaspäeval oli käsitsi potistamine kasvuhoones. Taimed: Phlomis fructicosa, Lavatera 'Barnsley Baby', 'Eye Catcher'. Gaura 'Pink Panache'. Lonicera maigrum, Cotoneaster microphyllus 'Streib findling'.
Teisipäeval jälle käsitsi potistamine ja rohimine. Millegipärast on mul ainult üks taim kirja pandud(Acca sellowiana), ju siis oli kiire :D
Kolmapäeval taaskord käsitsi potistamine. Taimed: Hibiscus syriacus 'Lavender chiffon', 'Notwoodone'. Photinia fraseri 'Clone pistoia'. Cortaderia selloana 'Splendie star' paljundati pooleks saagimise teel(taim koos juurepalliga saeti pooleks)!
Neljapäeval potistasime Photiniat terve päev.
Reede sama...

Selle nädala esmaspäev oli vaba, teisipäeval tassisime taimi ühest kohast teise, korrastasime kasvuhooneid, vikasime ära koledaks muutunud ja haiged taimed, rohisime ja tegime veel tuhat korrastustööd.
Kolmapäev möödus hommikul samade tegevuste lainel, aga pärast lõunat sain ka pisut potistada(käsitsi). Taimedeks olid Hebe pimeloides 'Quick silver', Lagerstroemia indica 'Rose vif'', Viburnum nudum 'Pink beauty' ja Photinia fraseri 'Pink pearl'.
Neljapäeval(eile) tegelesime põhiliselt ühe kasvuhoone korrastamisega, puhastamisega jne. Paigutasime taimi ümber ja viskasime väga paljusid ära.

Eto vsjo! Tehtud! :D


No comments:

Post a Comment